top of page

Iniciativa ESLLIU


Hola xirusplaienques i xirusplaiencs,


Som la Marta Molina i en Ferran Climent, dues monitores de l’Esplai XIrusplai del grup de mitjans petits, que vam decidir crear un Instagram i un canal de YouTube orientat a la visibilització del col·lectiu LGBTIQ+, com també del feminisme i de les injustícies socials, com el tema de les refugiades i l’Open Arms.

Vam decidir posar el nom d’ESLLIU, que ve d’Espai Lliure, ja que la nostra idea és crear un espai lliure on la gent pugui ser ella mateixa, ens pugui dir la seva opinió i idees, i nosaltres compartir reflexions i notícies relacionades amb la comunitat LGBTIQ+, crear un espai segur on la gent se senti identificada i vegi que hi ha persones amb les que s’assemblen.Ens vam adonar que durant la nostra adolescència, en els nostres grups de l’escola i amistats, no hi havia ningú que no fos cishetero, no teníem referents on sentir-nos reflexades. Amb les tecnologies que tenim avui en dia vam pensar que una bona eina que podria ajudar tant a persones grans com joves, eren les xarxes socials, un lloc on poder normalitzar, entre altres coses, l’orientació sexual o la identitat de gènere i que d’aquí a uns anys no haguéssim de sentir més per les notícies que han agredit a una parella per la seva orientació sexual, la identitat de gènere o com s’expressa i es vol mostrar al món.


Creiem en un món tolerant i sensible, lliure per a que cada persona pugui ser com vulgui. Cal reflexionar i entendre més a les altres persones. Així que aquí us deixem les nostres xarxes socials per si us ve de gust donar un cop d’ull i seguir-nos:


Instagram: eslliu118

Twitter: eslliu118

YouTube: eslliu


Segueix-nos a les xarxes!
Gràcies a totes!

96 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page