top of page

El Garbell - Tria de llibres per infants i joves.


Salutacions família del Xirusplai!

Com ja sabreu, aquesta setmana és molt especial per tots els catalans i catalanes ja que és la setmana de Sant Jordi. Tot i les circumstàncies en les que ens trobem, des del Xirusplai no volem renunciar a un dels dies més màgics de l'any. És per això que hem decidit dedicar-li una setmana sencera! Durant aquests dies us anirem informant de les diverses activitats que hem preparat perquè tots i totes gaudim del millor Sant Jordi possible.


Avui us presentem un recull de llibres del butlletí El Garbell de la Biblioteca de Rosa Sensat. En el document hi trobareu una selecció per a infants i joves dels títols que han anat arribant durant aquesta primavera. Si us atrau algun d'ells, no dubteu en contactar amb la vostra biblioteca de proximitat per donar suport al sector i gaudir de la lectura!


Per veure el butlletí heu de clicar a la icona de pdf que trobareu a sobre l'entrada d'aquesta publicació a la pàgina d'inici de la web. Us ho mostrem a continuació:


Ara ja només ens queda desitjar-vos una feliç setmana i una abraçada molt forta de part de tots els monitors i monitores !!!










84 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page