top of page

Busquem el logo dels 50!

Hola xirusplaiencs i xirusplaienques,

Us venim a donar una molt bona notícia i és que aquest curs, tot i que la Covid-19 no ens ha deixat celebrar-ho, l'Esplai Xirusplai fa 50 anys! Ep, però no us preocupeu, que l'equip de monis estem esperant l'ocasió per poder fer festassa quan les mesures ens deixin fer-ho com ho teníem en ment.



Dit això... iniciem la campanya pels 50 anys del nostre esplai! Com ja us hem dit, la programació que tenia pensada l'hem hagut de variar, però portarem actes i sorpresetes fins a l'any que ve!

Però... per fer tot això necessitem el més bàsic: un logo xulo per a representar aquesta gran celebració! Com l'esplai som tots i totes, volem fer-ho el més participatiu possible, per això us proposem a vosaltres: infants, joves, famílies, monis, exmonis o qualsevol persona vinculada a l'esplai que feu el vostre propi logo!


COM FUNCIONARÀ?

1. Pengeu el vostre dibuix o logo de l'esplai pels 50 anys a Instagram o envieu-lo a aquest correu electrònic

2. En cas de penjar-lo a Instagram etiqueteu a @esplaixirusplai i utilitzeu el hashtag #ElXirusEnFa50 (així el podrem veure)

3. Des del compte de l'esplai repenjarem els logos que hem rebut i els podreu votar en un termini de temps concret

4. Qui tingui més "m'agrades" serà el guanyador o guanyadora del disseny del logo i ens posarem en contacte per acabar de decidir com procedir


I QUIN ÉS EL PREMI?

1. Tindreu el marxandatge dels 50 anys gratuït

2. Ajudareu i sereu part fonamental de la producció i disseny final del vostre logo que representarà els 50 anys del Xirus


FINS QUAN PUC ENVIAR O PENJAR LA PROPSOTA DE LOGO?

La data límit serà el pròxim 3 de maig, aquell dia penjarem les propostes de logo i deixarem una setmana per votar-lo. No us preocupeu, en sentireu a parlar i us demanarem ajuda perquè voteu!


QUÈ EN DIEU, US ANIMEU?

Sobretot... que no us faci por participar! Pengeu els vostres dibuixos, qui sap si es poden convertir en el logo dels 50! Tota idea és vàlida i bona, decidirem entre totes. Com més participem molt millor!


Som-hi!


Qui es convertirà en el creador o creadora del logo dels 50 anys?!

115 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page